GAZİANTEP / NİZİP - Sekili Ortaokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerin de katılımıyla kutlandı. Törenle birlikte öğrenciler şiirler, yazılar okudu, gösteriler yaptı. Ardından öğrencilerin yoğun katılımı ile oyunlar oynandı ve başarılı olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Nis

Okulumuz Badminton Turnuvası'nda il dördüncüsü olarak kupa ve madalya kazanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Kabul Edilişinin 103. Yıldönümü ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı okulumuzda düzenlendi.

Mrt

01.03.2024 tarihinde okulumuzda yapmış olduğumuz deprem tatbikatı ile öğrenciler deprem anında tahliye ile ilgili bilgilendirildi.

Şbt

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında öğrencilerimizle pano çalışması yaptık.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Ara

OKULUMUZ 5/A SINIFIO ÖĞRENCİLERİ İLE DOĞA VE EVREN TAMASINI İŞLERKEN HEP BİRLİKTE TOHUMLAR FİDANA TÜRKÜSÜNÜ SESLENDİRİP EĞLENEREK ÖĞRENDİK.

Ara

2022 YILI YERLİ MALI HAFTASI OKULUMUZ DA COŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

VALİLİĞİMİZCE YÜRÜTÜLEN EĞİTİMDE AKADEMİK BAŞARIYI ARTTRMA PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN DENEME SINAVLARINDA SINIF DÜZEYİNDE BİRİNCİ GELEN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ.

ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLAR VE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ!

KÜTÜPHANEMİZ YENİLENİYOR

Mrt

SEKİLİ ORTAOKULU KÜTÜPHANESİ OKULUMUZ FEDAKAR ÖĞRETMENLERİNCE DÜZENLENDİ.

Öğretmenlerimizin üstün gayretleri ve çabaları ile okulumuz kütüphanesinin duvarları boyandı ve Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Nazan KOTAN tarafından boyanan duvarlara çocuklara hitap edecek, onlara kütüphane sevgisi kazandıracak görseller çizildi. Ayrıca yine okulumuz Türkçe Öğretmenleri Mahmut ÇOLAK ve Mustafa FİDAN tarafından yeni kitaplar, perdeler bağışlandı.

Şbt

MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ PROF. DR. MAHMUT ÖZER TARAFINDAN ÖĞRETMENLERİMİZE VERİLEN BAŞARI BELGELERİ OKULUMUZ İDARESİNCE ÖĞRETMENLERE TAKDİM EDİLDİ.

Kas

SORU ÇÖZÜM KÖŞESİ

Kas

2019-2020 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde açılması düşünülen Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi sınıfımız için pandemi öncesinde hazırladığımız ama virüs nedeniyle okulların kapanmasından dolayı paylaşamadığımız sınıfımızın videosunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Sınıfımızda şuanda Covid 19 virüs önlemleri çerçevesinde öğrencilerimizle derslerimiz işlenmektedir.

Buradan sınıfın oluşturulması sürecinde emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ederiz.