T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / NİZİP - Sekili Ortaokulu

Sekili Ortaokulu

Telefon
03425452315
Belgegeçer
0
WEB
https://nizipsekiliortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Sekili Mahallesi Cumhuriyet Cad. Nizip/GAZİANTEP
Vizyon
İstiyoruz ki! Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki! Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki! Okulumuzda, her veli öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki! Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milletine, vatanına ve bayrağına saygılı, laik, çağdaş ve demokratik, bilime, fene dayalı, araştırmacı, değişimci, yeniliklere açık, insan haklarına saygılı, kendine güvenen, başkasına güven veren insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
2009-2010 Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim okulları 2. kademe bilgi yarışması 2.´si 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim okulları 2. kademe bilgi yarışması 2.´si 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim okulları 2. kademe bilgi yarışması 3.´sü
Öğretmen :11
Öğrenci :65
Derslik :9
Çok Amaçlı Salon :1
Kimya Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1274
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
8:20-15:05
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuz Nizip-Gaziantep kara yolunun 15.kilometresinde bulunup,kara yoluna 1 km uzaklıktadır.Ulaşım özel araçlarla ve Gaziantep-Nizip dolmuşları ile sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okul servisi yok.
Yerleşim Yeri
-
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine 15 km,il merkezine 30 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Okulumuzda bir adet bilgisayar sınıfı bulunmaktadır. Sınıfla ilgili video aşağıdaki linktedir. https://www.youtube.com/watch?v=JxWJybeepLI
Yazdır